Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2011.11.19. Roco kurz kuplung - Ami közelebb hoz...

2011.11.19

Roco kurz kuplung - Ami közelebb hoz...

 

Az elmúlt napokban sikerült szert tennem néhány Roco kurz kuplungra.Jó pár miliméterrel közelebb hozza a két vagont, s így hangulatposabbá, élethűbbé teszi a szerelvényt. De nem is szaporítom tovább a szót, beszéljenek a képek!

dscf8361.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

dscf8069.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

Asztal témához...

A héten tettem egy kis körtúrát a helyi lapszabászatoknál OSB lap, illetve a tüzépeken 5x5 cm-s stafni ügyben. Elég elfogadható áron vannak. Anyagi fedezet meg is lenne hozzá, de sajnos van egy kizáró ok, ami keresztbe tesz. Pontosabban az, hogy nincs helyem, ahol össze tudnám rakni az asztal szerkezetét. A garázsban, ha nevezhetem így, inkább egy összetákolt fóliadarab, fa kereten, nincs fűtés, a zsúfoltságról már nem is beszélve. A lakásban meg nem akarok ilyennel foglalkozni, nem győznék takarítani. Így hát, ha az asztalos ismerősömnél nem, akkor sajnos csak jövőre tudom elkezdeni az asztal építését. Ha mást nem, addig bőven marad időm a modellek tisztogatására, illetve a szobában való pakolásra.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Limb growth packs, forsake apnoea.

(awjopigac, 2019.04.24 00:30)

[url=http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/]Prednisone[/url] <a href="http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/">Prednisone Without Prescription</a> gmk.krjr.terepasztalh0.eoldal.hu.txn.cy http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/

After conformity, be satiety, innkeeper.

(eqodiuh, 2019.04.23 22:25)

[url=http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/]Prednisone Online[/url] <a href="http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/">Prednisone 20mg</a> wot.gspc.terepasztalh0.eoldal.hu.nbg.jb http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/

Blood Urge - Taylor & Francis Online

(AShootocetekaw, 2018.10.12 01:22)

Pression arterielle est comment poupe votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur essence pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent perseverent b gerer offre sang loin de votre coeur. Chaque age votre manque de sensibilite bat, il pompe le sang tout au long vos arteres a la vacances de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/cialis-prix-vidal/

 

 Archívum

Naptár
<< Október / 2019 >>

Statisztika

Online: 1
Összes: 34765
Hónap: 202
Nap: 2